Over Bubbles & Bed

Bubbles & Bed
Een luxe Bed & Breakfast in het centrum van Bilthoven, in een bosrijke omgeving met mooie wandel- en fietsroutes, maar ook vlakbij het bruisende Utrecht. Kom langs om te onthaasten in een van onze sfeervolle, comfortabele kamers en verwen jezelf met roomservice of schuif gezellig aan in onze geliefde brasserie. Bij aankomst staat er altijd een flesje bubbels voor u klaar, is er gratis Wifi en kunt u gebruik maken van Netflix. Daarnaast zijn er in elke kamer mozaïeken kunstwerken gemaakt door lokale kunstenares Barbara Pompe.

Inchecken
Het inchecken bij Bubbles & Bed kan tussen 14:00 en 18:00, uitchecken kan tussen 8:00 en 11:00.
Checkt u liever in of uit op een ander tijdstip? Laat het ons dan even weten!

Ontbijt
Het ontbijt serveren wij à la card in onze brasserie: Bubbles & Blessings, vanaf 8:00. Voor een snel ontbijt of to go-ontbijt kunt u terecht bij onze bakkerij, naast B&B. Ook kunt u in onze brasserie heerlijk lunchen, high tea-en of borrelen. Daarnaast is er ook roomservice beschikbaar tot 17:00 en kunt u de hele dag bij de openhaard zitten in de gezellige huiskamer van onze brasserie, ook na sluitingstijd!

  • stille sneeuwster in onze bed & breakfast
  • dakterras van bubbles & bed in Bilthoven
  • De ingang van onze bed & breakfast in Bilthoven

Bed & Breakfast

Onze kamers
Benieuwd naar onze kamers? Bekijk dan deze pagina, daarnaast hebben we meegedaan aan het programma ‘Bed & Breakfast’. Klik  hier om de aflevering te bekijken.

Parkeren
Bubbles & Bed is te vinden bij winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven. Dit winkelcentrum heeft volop gratis parkeergelegenheid. Denkt u tijdens winkelopeningstijden wel aan de verplichte blauwe parkeerschijf? U mag 1½ uur gratis parkeren.

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal neemt u de stoptrein naar Baarn of Zwolle, spoor 1 of 2. Deze trein vertrekt elke 15 minuten, u stapt uit bij station Bilthoven en loopt vanaf daar in ca. 5 minuten naar Bubbles & Bed. Bij aankomst loopt u eerst naar de Julianalaan en neemt dan de derde straat rechts.na 300 meter vindt u ons aan uw linkerhand.

Bouwwerkzaamheden
Bij Bubbles & Bed voor de deur wordt druk gebouwd aan een gloednieuw plein. Het is mogelijk dat u hierdoor lichte geluidsoverlast ervaart. Eveneens zijn de parkeermogelijkheden vlak voor de deur hierdoor beperkt, wel is het mogelijk om op 3 minuten loopafstand te parkeren bij Winkelcentrum de Kwinkelier.

Over Bubbles & More

Bubbles & More bestaat uit:

Bubbles & Blessings: Onze sfeervolle brasserie voor een uitgebreid ontbijt, roomservice en early diner op vrijdag, maar ook voor high tea’s, brunch of een cocktail van ons wisselend menu.


Bubbles & Bed:
De knusse maar luxe bed & breakfast in Bilthoven (provincie Utrecht).


Bubbles & Bakery:
Een Franse bakkerij om te genieten van een heerlijk ontbijt of koffie to go. Waan je in een klein stukje Parijs in Bilthoven met onder andere huisgemaakte macarons, heerlijke quiches en verse maaltijden. Ideaal om iets lekkers te halen voor op uw kamer bij Bubbles & Bed.


Bubbles & Home:
De woonwinkel met bijzondere serviezen, luxe woonaccessoires en mooie cadeau’s.

Bubbles & Bloom: Onze bloemenwinkel voor royale boeketten of kleine boeketjes. Afscheidsbloemen, bloemenabonnementen, trouwbloemen en meer…