Kan ik parkeren bij Bubbles & Bed?
Bubbles & Bed is te vinden bij winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven. Dit winkelcentrum heeft volop gratis parkeergelegenheden. Tijdens de openingstijden van het winkelcentrum is de blauwe parkeerschijf verplicht en mag u anderhalf uur gratis parkeren.

Is Bubbles & Bed makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer?
Het treinstation in Bilthoven is te vinden op loopafstand van Bubbles & Bed. Vanaf het station loopt u in ca. vijf minuten naar ons toe. U stapt uit bij station Bilthoven, loopt eerst naar de Julianalaan en neemt dan de tweede straat rechts. Na 300 meter ziet u de Bed & Breakfast aan uw linkerhand. U vindt hier alle gegevens.

Hoe kan ik reserveren?
Dat kan via hier.

Kan ik ook bij jullie eten?
Onder de bed & breakfast zit onze brasserie, u bent hier van harte welkom om te komen ontbijten, lunchen of borrelen, klik hier om alvast een kijkje te nemen op het menu. Ook zit er naast Bubbles & Bed onze bakkerij waar u heerlijke broodjes of gebakjes kunt eten.

Waar kan ik terecht voor klachten?
Bij klachten gaan we samen op zoek naar een passende oplossing, onze contactgegevens vindt u hier.

Is Bubbles & Bed ook leuk voor kinderen?
Kinderen zijn bij Bubbles & Bed van harte welkom! We hebben een leuke kinderhoek en serveren diverse kindergerechten in onze brasserie, daarnaast zijn er in omgeving veel leuke activiteiten voor kinderen.

Hoe zit het met het annuleren van een boeking?
Boekingen kunt u tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren, bij een annulering binnen 24 uur voor aanvang van de boeking bedragen de annuleringskosten 100%.

Kan ik lastminute reserveren? 
Dat kan zeker, u kunt uw reservering maken tot 17:00 uur op de dag zelf. Wilt u later reserveren? Dan kunt u altijd mailen naar info@bubblesandbed.nl en als er nog iemand aanwezig is kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Warme groet,
Jacqueline